уторак, 24. јул 2012.

Оправдано спречена домаћица


... бар у претходна два дана, за оне претходне немам оправдање. Срамим се, као и обично, али, лето је, интернет је досадан, а напољу је сунце, има сладоледа и 'ладног пића, деца се играју на улици (сваки пут када изађем напоље, ризикујем да ме покоси неко дерле на ролерима, али то је већ друга прича).

Елем, испуњавајући своје дужности домаћице, перући судове након спремљеног ручка, успела сам да се прописно исечем неким невероватно оштрим ножем (што је иронично, јер, кад год ми стварно затреба really, really оштар нож, нигде га нема), тако да ми је кажипрст леве руке онеспособљен, јер, ем је посекотина дубока, ем је на самом врху, па не могу да куцам. Авај. Гледам то с ведрије стране - имам шарене фластере са лавом, видром, куцом, пингвином итд, баш ме увесељава кад год ми поглед падне на рањени прст. Откако сам открила те дечје, не пада ми на памет да се враћам на оне ружне, једнобојне, који никада нису у правој боји коже. Када се већ види, нека се види на километар!

У међувремену, док куцање престане да буде болно, ћу радити на припремама давно обећаног поста Бакине ђинђуве II, још једне ствари у низу оних које касним да испуним. Bad, bad домаћица.



Ако ништа друго, бар сам средила фиоку са рачунима, наравно, не без левог сметала које је на пола посла решило да прилегне и одрема партију, а мене ко шиша. Ето, имам и слику као доказ, надам се да може да послужи као мито или искупљење за моје хронично неписање. Хм? До следећег поста,

ваша рањена, (скоро) деветопрста новопечена домаћица

11 коментара:

  1. Megi :))))))
    Cim kazes ranjenik, ja se setim igmanskog marsa..XD

    ОдговориИзбриши
  2. Hehe i ja koristim te flastere u boji.
    Najvise volim betmenov :)))
    Onda se osecam kao super zajebani junak, i zaboravim da sam zapravo smotana i ranjena.

    Uzivaj u carima sladoleda :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ne da je smotana nego je prvak sveta u smotanosti. Malopre se ispekla na pleh vrucih krompira!

    ОдговориИзбриши
  4. Prvi put sam na tvom blogu i moram iskreno da te pohvalim za postove, duhovito i veselo cak i kad boli, volim optimiste!

    ОдговориИзбриши
  5. Ne daj se! Hm, zbog tih flastera bih bila spremna i da se posečem :-)
    Nego, mnogo lepo pišeš, veoma si rečita. Jesi možda završila Filološki?

    ОдговориИзбриши
  6. Апсолвент сам на филолошком, али не на некој од 'језичких' катедри. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Hahhaha, Megi te izvlaci :) Ubuduce u dzepu imaj spremnu neku njenu fotku kad god nesto zabrljas da se izvuces :D

    ОдговориИзбриши
  8. nista od novih postova????
    Kad ce novi post placem

    ОдговориИзбриши
  9. Мој бивши муж и ја смо раскинули пре годину и два месеца, а ја сам била у шестом месецу трудноће. Обоје се волимо и то је био шок за мене и заиста ми је сломило срце. Покушао сам да га позовем и обе линије су биле прекинуте. Покушао сам да дођем до њега на друштвеним мрежама, али ме је склонио са њих. Покушао сам да дођем до његових родитеља и они су ми рекли да је њихов син рекао да ме не воли и да не жели да ме види и да не знају шта није у реду. Плакала сам и плакала сваки дан јер сам га много волела. Док се нисам породила и беба није имала годину дана, нисам могла да вратим своју љубав. Опет сам био збуњен. Не знам шта да радим, а остала сам и без посла и немам новца да се бринем о беби. Била сам несрећна у животу па сам плакала сестри и рекла јој свој проблем и рекла да зна за моћну чаролију која је бачена др апатом која јој помаже када није могла да затрудни. Контактирала сам га путем е-поште и он је рекао да ће ми помоћи и рекао ми је да је жена ставила чини на мог мужа и рекла да ће ми помоћи да разбијем чини тако да ће ми се муж заувек вратити и да ће бити мој. За мене је било велико изненађење што се догодило све што је рекао. Муж ми се одмах вратио и рекао ми да му опростим. Хвала вам пуно овом моћном и искреном чаролију. Молим се да ће дуго живети и радити више од свог дивног дела. Ако имате проблем који вас мучи у животу, обратите се овом моћном играчу чаролија! Он ти може помоћи. Неће вас изневерити, можете га контактирати путем гмаил адресе: драпата4@гмаил.цом или преко његовог вибера/вхатсапп-а:(+447307347648)

    ОдговориИзбриши