уторак, 24. јул 2012.

Оправдано спречена домаћица


... бар у претходна два дана, за оне претходне немам оправдање. Срамим се, као и обично, али, лето је, интернет је досадан, а напољу је сунце, има сладоледа и 'ладног пића, деца се играју на улици (сваки пут када изађем напоље, ризикујем да ме покоси неко дерле на ролерима, али то је већ друга прича).

Елем, испуњавајући своје дужности домаћице, перући судове након спремљеног ручка, успела сам да се прописно исечем неким невероватно оштрим ножем (што је иронично, јер, кад год ми стварно затреба really, really оштар нож, нигде га нема), тако да ми је кажипрст леве руке онеспособљен, јер, ем је посекотина дубока, ем је на самом врху, па не могу да куцам. Авај. Гледам то с ведрије стране - имам шарене фластере са лавом, видром, куцом, пингвином итд, баш ме увесељава кад год ми поглед падне на рањени прст. Откако сам открила те дечје, не пада ми на памет да се враћам на оне ружне, једнобојне, који никада нису у правој боји коже. Када се већ види, нека се види на километар!

У међувремену, док куцање престане да буде болно, ћу радити на припремама давно обећаног поста Бакине ђинђуве II, још једне ствари у низу оних које касним да испуним. Bad, bad домаћица.Ако ништа друго, бар сам средила фиоку са рачунима, наравно, не без левог сметала које је на пола посла решило да прилегне и одрема партију, а мене ко шиша. Ето, имам и слику као доказ, надам се да може да послужи као мито или искупљење за моје хронично неписање. Хм? До следећег поста,

ваша рањена, (скоро) деветопрста новопечена домаћица

10 коментара:

 1. Megi :))))))
  Cim kazes ranjenik, ja se setim igmanskog marsa..XD

  ОдговориИзбриши
 2. Hehe i ja koristim te flastere u boji.
  Najvise volim betmenov :)))
  Onda se osecam kao super zajebani junak, i zaboravim da sam zapravo smotana i ranjena.

  Uzivaj u carima sladoleda :)

  ОдговориИзбриши
 3. Ne da je smotana nego je prvak sveta u smotanosti. Malopre se ispekla na pleh vrucih krompira!

  ОдговориИзбриши
 4. Prvi put sam na tvom blogu i moram iskreno da te pohvalim za postove, duhovito i veselo cak i kad boli, volim optimiste!

  ОдговориИзбриши
 5. Ne daj se! Hm, zbog tih flastera bih bila spremna i da se posečem :-)
  Nego, mnogo lepo pišeš, veoma si rečita. Jesi možda završila Filološki?

  ОдговориИзбриши
 6. Апсолвент сам на филолошком, али не на некој од 'језичких' катедри. :)

  ОдговориИзбриши
 7. Hahhaha, Megi te izvlaci :) Ubuduce u dzepu imaj spremnu neku njenu fotku kad god nesto zabrljas da se izvuces :D

  ОдговориИзбриши
 8. nista od novih postova????
  Kad ce novi post placem

  ОдговориИзбриши