петак, 03. мај 2013.

Post scriptum
Иако сам помислила да више ниједна писана реч из мене неће изаћи, јутрос сам се пробудила са жељом да се против тога борим. Не могу да пишем овде, овде су одложене све моје лепе успомене и не желим да их испрљам тугом и страховима, па сам зато направила нови блог.

Не мислим да ће то ново поглавље у мојој блогерској ''каријери'' бити мрачно и тмурно, можда само мрвицу, али такви нисмо били ни муж ни ја, па се надам да моје писање неће скренути у том правцу. Муж то не би волео. Више желим да са вама поделим ситне кораке којима сваког дана покушавам да изградим своје биће и живот из рушевина у које су се претворили, можда посегнем и за хумором, никада се не зна.

Зато, следи увод у нови живот.

6 коментара:

 1. da samo znaš koliko sam puta svraćala na tvoj blog za svaki slučaj, nadajući se upravo ovome. Ne iz sebičnih razloga, mada sam iskreno uživala u svakom tvom postu, a prelistavala sam i one stare iz vremena dok te nisam pratila. Ne ovome sam se nadala samo i isključivo zbog tebe i tvog dizanja iz ruševina i vraćanja sebi. Zato, samo napred...ovo je tvoj put i zajedno ćemo gledati kuda će te voditi.
  Još jednom šaljem pregršt podrške!

  ОдговориИзбриши
 2. Sigurna sam da bi tvoj muz zeleo da krenes ovim putem, zato mi je drago sto citam ove redove. Kako god ovo zvucalo - uz tebe sam.

  ОдговориИзбриши
 3. Svakome treba neki ventil za kanalisanje emocija, u ovom slučaju to je pisanje. Ne znam imaš li trenutno nekog ljubimca, životinju, to je velika uteha.
  Imaš i moju punu podršku.

  ОдговориИзбриши
 4. Моје име је Лилиан Н. Ово је веома радостан дан у мом животу због помоћи коју ми је Др.Сагуру пружио тако што ми је помогао да вратим бившег мужа са његовим чаролијом и љубављу. Била сам у браку 6 година и било је тако страшно јер ме је муж стварно варао и тражио развод, али кад сам наишао на Др.сагуру е-маил на интернету о томе како је помогао толиком броју људи да се врате и помоћи да се поправи однос. и натјерати људе да буду сретни у свом односу. Објаснио сам му своју ситуацију, а затим потражио његову помоћ, али на моје највеће изненађење, рекао ми је да ће ми помоћи у мом случају и сада славим јер се мој супруг потпуно промијенио заувијек. Он увек жели да буде уз мене и не може ништа да уради без моје садашњости. Стварно уживам у свом браку, каква велика прослава. Наставићу да сведочим на интернету, јер је Др.сагуру заиста прави чаролија. ДА ЛИ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ КАДА КОНТАКТИРАЈТЕ ДОКТОР САГУРУ САДА ВИА ЕМАИЛ: дрсагурусолутионс@гмаил.цом или ВхатсАпп +2349037545183 Он је једини одговор на ваш проблем и чини да се осећате сретно у свом односу.
  1 ЛОВЕ СПЕЛЛ
  2 ВИН ЕКС БАЦК
  3 ВОЋА ЖЕНЕ
  4 ПРОМОТИОН СПЕЛЛ
  5 ПРОТЕЦТИОН СПЕЛЛ
  6 ПОСЛОВНИ СПЕЛЛ
  7 ГООД ЈОБ СПЕЛЛ
  8 ЛОТТЕРИ СПЕЛЛ и ЦОУРТ ЦАСЕ СПЕЛЛ.

  ОдговориИзбриши
 5. Поздрав свима, срећан сам што могу да поделим своје сведочење о снажном бацачу чаролија званом Др БЕЛИ. Ја сам Ангела Дариус Васхингтон и живим у Нев Јерсеиу, мој супруг и ја смо се мало посвађали и он је оставио мене и децу због друге жене, толико га волим, тражим помоћ на мрежи и видео сам пуно сведочења људи на како им је др. ВХИТЕ помогао и изашао са позитивним резултатима као што су разводи, ракови, духовни проблеми и рођење Барренса и други. Зато сам му послао е-пошту и рекао му свој проблем, а он ми је дао упутства којих сам се придржавао и након 48 сати вратио се кући молећи за опроштај, а сада живимо срећно заједно, захваљујући др. ВХИТЕ-у што ми је вратио брак. Ако неко од вас тамо има сличан проблем, контактирајте га данас за помоћ, ево његовог личног имејла: -
  wightmagicmaster@gmail.com

  ВхатсАпп: +17168691327

  ОдговориИзбриши
 6. Желим да захвалим др ВХИТЕ-у за обнављање мог брака његовим бајањем чаролија након 1 године раздвајања са супругом, уз помоћ великог бацача урока Др
  БЕЛО моја супруга се враћа кући и сада смо срећно заједно заувек, још једном захваљујући др. БЕЛОМ Такође лечи све врсте болести и као нпр.
  1 ЉУБАВНИ ПРАВОПИС
  2 ОСВОЈИТЕ НАЗАД
  3 ПЛОД МАЈКЕ
  4 ПРОМОЦИОНА ПРАВОПИС
  5 ПРАВОПИС ЗА ЗАШТИТУ
  6 ПОСЛОВНА ПРАВОТА
  7 ДОБРА ПРАВЉА ЗА ПОСАО
  8 ХИВ АИДС
  Правопис лутрије и правопис судског предмета Обратите му се за помоћ путем:
  ВХАТСАПП:
  +17168691327.
  Е-адреса: wightmagicmaster@gmail.com

  ОдговориИзбриши