уторак, 20. март 2012.

Beat this, Meryl Streep!


Време је за још једну игрицу/наградицу, овога пута у питању је



за мене, версатилну, душу дала - кувам, блогујем, упорно тражим бољи омекшивач за веш и правим подметаче за чаше од трачерских магазина, зло се смешкајући када помислим да ће лик Секе, Цеце, Кебе бити заувек заробљен у колуту савијених новина, под неком чашом, шољом и бонус слојем лепка ради водоотпорности.

Малко касним с одговором на ову номинацију, али моје пријатељице-блогерке већ знају да сам ленчуга, па се надам да ми то не узимају за зло, нарочито Ms Jelena, којој могу да захвалим за ову част, овом наградом сам се изједначила сам Мерилина три оскарчића, и ем је ово забавније од 5 сати седења и ишчекивања хоће ли ми уделити статуету или сам се џабе шминкала/утезала, ем не скупља прашину на полици. Win-win!

Игра иде овако:

1. Захвали блогеру који ти је доделио награду и стави линк до његовог/њеног блога. 
2. Напиши седам ствари о себи.
3. Проследи награду 10 блогера (ово звучи граматички чудно, а то не волим)

1. Чек'д!
2. 
    а) Волим животиње и списак жељених врста расте малтене свакодневно. Ако се икада обогатим, живећу са свим својим псима, мачкама, творовима, прасићима и капибарама заједно на једној вееееликој, лепој фарми. 
    б) Пратим преко 15 серија одједном. Не пушим, не пијем, не коцкам се. Ово је моја зависност.
    в) ''Помало'' сам grammar nazi.
    г) Смотана сам као сарма за многе свакодневне ствари - од односа са људима до бирократских  керефека, немам појма где се вади здравствена књижица и како се попуњавају формулари, грешим у сабирању, али без проблема решавам компликоване диференцијалне једначине.
   д) Памтим ситнице и глупости, а заборављам битне ствари. Има већ месец дана како ми је истекао уговор за адсл, али зато знам напамет наслове свих филмова Винсента Прајса, хронолошки.
    ђ) Тешка сам к'о Трепча. Питајте мужа.
  е) Ако ми ускратите сан - не одговарам за своје поступке. Као кењкаво дете? Oh, much, much worse.

3. 10 блогерки којима прослеђујем ову наградицу су:

- kvarta sulless (иако је заузета и зато слабо блогује)

Схватила сам да  ми треба више лепих блогова за читање & уживање. Мораћу да зароним у дубине блогосфере.




8 коментара:

  1. Aj redom : ovaj dare sam odradila tri (4? 5?) puta i dobila ga jos toliko puta i ako sad tebe izodgovaram, naljutice mi se zene. Plus, nemam koga vise da tagujem :)
    Stavka dva : Bohor plave always and forever :)
    Dalje : obozavam zivotinje, pratim 25 serija, totalno sam grammar nazi (i kad hocu da napisem nepismeni komentar, tesko ide :)), kroz birokratiju plivam ko punoglavac. Diferencijalne..sta? %)
    Mogu da ti kazem na koju si pesmu igrala u leto '97, ali imena da ti se setim...to tesko Svako vece zaspim sanjajuci da sam budna..eto :))

    ОдговориИзбриши
  2. Jедва нађох 10 блогова да тагујем, тако да те потпуно разумем :))

    ОдговориИзбриши
  3. Ženo, dođi da idemo zajedno na Gardoš :D
    I hvala puno, puno za nagradu :**

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala za nagradu :)
    Ja sam je takođe dobila skoro i to od nekoliko blogerki, al' ću da je "odigram" ponovo. Prošli put sam pravila ispoštovala polovično (bez prosleđivanja), sada više ne znam ni šta da pišem o sebi :))
    Btw. znam tvoj blog već duže vreme, tek sad kliknuh na follow (stidim se)

    ОдговориИзбриши
  5. Zaboravih da dodam nešto na temu sabranje vs. diferencijalne jednačine. Potpuno te razumem! Ja toliko loše sabiram (možeš misliti kako množim) da je to za posmatranje. Sva sreća pa ne računam često :)) Zato diferencijalne, integrlne, algebarske i ostale jednačine rešavam veoma uspešno... Integrale (i obične, i dvojne, i trojne) sam odavno savladala ali sabiranje nikako!
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. "зло се смешкајући када помислим да ће лик Секе, Цеце, Кебе бити заувек заробљен у колуту савијених новина, под неком чашом, шољом и бонус слојем лепка ради водоотпорности."

    Ovo je odlicno, nevidjeno si me nasmejala :)
    Hoce li biti neki recepti za nas mucene i teske dijetalce?

    ОдговориИзбриши
  7. Биће рецепата, и ја ћу да се бацим на једну жешћу, само да крене свеже поврће на пијацама, ово фотошоповано из стакленика ме ама ич не привлачи ни изгледом, а ни ценом. Планирам да истрајем три месеца на ун-ки, трећа срећа за мене.

    ОдговориИзбриши